Greetje Fimerius

Greetje Fimerius (1982) legt zich volledig toe op het (Europese) aanbestedingsrecht. Zij adviseert zowel publieke als private partijen en staat hen bij in geschillen en juridische procedures.
Greetje heeft in het bijzonder ervaring met aanbestedingen op het gebied van vastgoed, GWW, ICT, mobiliteit en zorg. Ook bij complexe projecten weet zij structuur aan te brengen.

Greetje is een analytische en toegankelijke advocaat. Haar cliƫnten profiteren van haar directe en efficiƫnte aanpak.

Greetje verzorgt met regelmaat cursussen op het gebied van het aanbestedingsrecht. Ze is onder meer docent bij het Instituut voor Bouwrecht. Ook is ze redacteur van het Tijdschrift Aanbestedingsrecht & Staatssteun, hoofdredacteur van Commentaar Aanbestedingsrecht (Sdu) en een van de auteurs van Tekst en Commentaar Aanbestedingsrecht (Kluwer).

Voorheen was Greetje werkzaam bij Houthoff en AKD.

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur:

Greetje Fimerius heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:  Aanbestedingsrecht
Deze registratie verplicht Greetje elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde rechtsgebied.